Asigurarea de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania

Asigurarea accidente cetateni straini aflati temporar in Romania

Atunci cand ai invitati straini, fie ca sunt proprii tai oaspeti, fie ca sunt colaboratori profesionali, exista posibilitatea unui accident.

Dar, daca accidentele sunt, intotdeauna, evenimente inevitabile, cheltuielile medicale si formalitatile suplimentare ce trebuie indeplinite in aceste situatii sunt dificultati pe care le poti evita.

Pentru mai multe informatii ne poti contacta la numerele de mai jos

021 201 91 00
0801 0801 08

Beneficiile asigurarii de accidente pentru cetatenii straini aflati temprorar pe teritoriul Romaniei

  • Protectie financiara

  • Flexibilitate

  • Despagubire

Protectie financiara

Asigurarea de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania iti protejeaza oaspetii si pe tine de implicatiile financiare ale unor evenimente neplacute:

  • deces din accident
  • invaliditate permanenta din accident
  • imbolnavire subita

Flexibilitate

Aceasta asigurare de accidente este destinata cetatenilor straini ce se afla temporar pe teritoriul Romaniei, dar poate fi incheiata nu doar de catre acestia, ci si de catre persoanele juridice la a caror invitatie se afla aici.

Prima de asigurare este calculata in functie de suma asigurata, de perioada de sedere in Romania si de varsta persoanei asigurate.

Despagubire

  1. intreaga suma asigurata, in caz de deces sau de invaliditate permanenta totala a asiguratului. Daca invaliditatea permanenta este partiala se plateste o parte din suma asigurata pentru invaliditate permanenta, corespunzator gradului de invaliditate permanenta stabilit de medic
  2. cheltuieli medicale, in limita sumei inscrisa in polita
  3. cheltuieli de repatriere in tara de origine a asiguratului, ca urmare a decesului acestuia asiguratului, in limita sumei inscrisa in polita.

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerelede telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!