Cauti o asigurare
CASCO?

Suna la

021 9798

sau

Asigurarea CASCO Assist

Asigurarea Casco Assist iti ofera protectie pentru foarte multe riscuri, dintre care amintim:

  • Avarii provocate de coliziune, zgariere, rasturnare, cadere a vehiculului, caderea unor corpuri pe vehicul mai putin avarii provocate de un tert asigurat RCA
  • Asistenta Rutiera
  • Asigurare Accidente Persoane

Riscuri
complementare

  • Avarii provocate de un tert asigurat RCA
  • Calamitati naturale, incendiu, explozie, furt

Clauze
suplimentare

Vandalism, Patrunderea in locuri inundate, Circulatia in afara drumurilor publice, Service partener independent, Accidente persoane, Suma asigurata extinsa, Asistenta rutiera (pachet Premium), Reparatii in regie proprie, Acoperirea jantelor si anvelopelor, Mentinerea clasei de bonus, Vehicul nou in caz de dauna totala, Vehicul electric, Daune majore, Actiunea animalelor

De ce sa alegi asigurarea auto Casco Assist?

  • Cum actioneaza Casco Assist in caz de avarie?

  • Cum functioneaza Casco Assist in caz de accidente persoane?

  • Ce  alte beneficii iti ofera Casco Assist?

Cum actioneaza Casco Assist in caz de avarie?

In caz de avarie, nu numai ca iti acoperim cheltuielile cu reparatiile, dar poti apela si la Serviciul de Asistenta Rutiera.

Echipa de specialisti auto iti ofera asistenta chiar in locul unde este imobilizata masina sau, daca e nevoie, te ajuta cu tractarea acesteia.

In plus, daca reparatia masinii avariate se efectueaza intr-o localitate aflata la o distanta mai mare de 50 km decat locuinta ta si nu poate fi executata in aceeasi zi sau reparatia depaseste 8 ore, iti oferim transportul la domiciliu, sau cazarea la hotel pentru tine si pasagerii din masina.

Cum functioneaza Casco Assist in caz de accidente persoane?

In aceste cazuri, asigurarea Casco Assist acopera atat riscuri legate de titularul asigurarii, cat si de persoane aflate in masina la momentul producerii riscului asigurat. In plus, despagubim inclusiv cheltuieli medicale, spitalizare sau eventuale fracturi.

Ce  alte beneficii iti ofera Casco Assist?

Poti plati prima de asigurare lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Iar pentru plata anuala, ai reducere la prima de asigurare.

In plus, beneficiezi si de:

Daca achizitionezi clauzele suplimentare Daune Majore si Service Partener poti beneficia de pana la 45% reducere la prima tarifara. Prin clauza Daune majore, in functie de clasa in care se incadreaza masina ta, primesti despagubiri pentru daune mai mari de 2.000 lei, respectiv 4.000 lei. Clauza Daune majore este disponibila pentru masini cu vechimea de minim 7 ani.  Prin clauza Service Partener iti poti repara masina in peste 900 de service-uri partenere din toata tara.

Ai intrebari despre asigurarea Casco Assist ?

Gasesti aici raspunsurile la cele mai frecvente intrebari!

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter