Aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate

Toate informatiile medicale importante pentru tine intr-un singur loc.

Aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate - un serviciu util si gratuit, construit special pentru facilitarea colaborarii intre tine, furnizorii medicali parteneri Allianz-Tiriac si bineinteles, noi.

Cine poate descarca aplicatia?

Tu, in baza calitatii de asigurat pe asigurarea de sanatate de la Allianz-Tiriac  (SanaPro sau SanaPlan)

Care este utilitatea Aplicatiei Allianz-Tiriac Sanatate?

 • Toate informatiile importante pentru tine - intr-un singur lor
 • Facilitarea relatiei cu noi si partenerii medicali Allianz-Tiriac
 • Acces la documentele tale medicale rezultate in urma accesarii serviciilor medicale
 • Monitorizarea parametrilor tai de sanatate (profil personal)
 • Acces rapid la reteaua furnizorilor medicali parteneri Allianz-Tiriac si apelare directa de pe mobil pentru programare
 • Vizualizarea politelor tale active si inactive (expirate), consultarea procedurilor de accesare a serviciilor medicale
 • Informatii privind beneficiile suplimentare de care te bucuri in calitate de asigurat Allianz-Tiriac
 • Incarcarea oricaror documente medicale in aplicatie si distribuirea lor, cu usurinta, catre destinatarii alesi de tine (pentru o a doua parere medicala, de exemplu)

Allianz - ehealth-medical-assesment-allianz-tiriac

Aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate – aliat in caz de urgente medicale!

 • Aplicatia permite crearea unui profil personalizat cu particularitatile tale medicale
 • Poti marca anumite detalii despre tine ca informatii de urgenta si in cazul unui eveniment medical neasteptat, clinicile medicale partenere pot avea acces rapid la aceste informatii pentru a-ti oferi un tratament personalizat
Allianz - ehealth-savings-allianz-tiriac

Aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate – suport in recuperarea cheltuielilor medicale!

 • Deschiderea unui dosar de dauna poate fi realizata direct din aplicatie, simplu si usor - detaliezi evenimentul medical, incarci documentele necesare si primesti un numar de referinta, utilizat ulterior in corespondenta electronica aferenta dosarului
 • Birocratie zero si timp castigat pentru tine!
Allianz - ehealth-emergency-allianz-tiriac

Aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate – instrument util in monitorizarea starii tale de sanatate!

 • Administrarea la timp a medicamentelor este esentiala pentru insanatosire. Aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate iti ofera un organizator digital cu notificare ce te ajuta sa urmezi schema de tratament  si sa iti recapeti starea de bine.
 • In plus, poti introduce in aplicatie date despre greutate, inaltime, glicemie, tensiune arteriala sau alti parametri si poti urmari evolutia lor pe termen lung  astfel, esti in control cand vine vorba de sanatatea ta.

Toate acestea in conditii de maxima siguranta si confidentialitate.

Daca te intrebi cat de sigura este aplicatia, afla ca la Allianz-Tiriac punem pret pe confidentialitate, motiv pentru care securitatea datelor tale reprezinta prioritatea noastra absoluta. In cazul in care se incearca accesarea contului tau de pe un nou terminal mobil, altul decat cel pe care il utilizezi in mod curent, vei primi un SMS/mail care contine un PIN si un link catre pagina de blocare a contului. Astfel, daca nu recunosti dispozitivul de pe care s-a realizat logarea, poti bloca imediat accesul la cont, iar datele tale raman in siguranta.

Descarca aplicatia Allianz-Tiriac Sanatate din Google Play si App Store sau acceseaza varianta pentru desktop la adresa https://sanatate.allianztiriac.ro/Afla toate beneficiile aplicatiei.
Este intuitiva, usor de utilizat si complet gratuita.

Descarca aplicatia

Newsletter
Allianz-Tiriac

Newsletterul Allianz-Tiriac este sursa ta gratuita de informare care iti aduce in fiecare luna informatii valoroase.
Usor de citit, usor de inteles si fara jargonul tehnic.

Abonare Newsletter

Infoline

Ne poti contacta la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

0801 0801 08tarif redus apelabil doar din reteaua Telekom

021 20 19 100tarif normal apelabil din toate retelele

Program::
Luni-Vineri 08:00 | 20:00

Trimite-ne mesajul tau

Campurile (*) sunt obligatorii.

Declar ca datele incluse in aceasta fisa sunt reale si in conformitate cu informatiile de care dispun. Sunt de acord ca datele mele sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a companiei Allianz-Tiriac Asigurari S.A. La cererea mea scrisa, Allianz-Tiriac Asigurari S.A. se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa ma informeze despre datele mele personale prelucrate conform dispozitiilor Legii 677/ 2001 modificate.

sa primesc materiale informative de la Allianz-Tiriac Asigurari S.A. prin mijloacele de comunicare preferate. Allianz-Tiriac Asigurari S.A. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 779. Informatii detaliate privind drepturile persoanelor vizate sunt afisate la sediile Allianz-Tiriac Asigurari si pe www.allianztiriac.ro.

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!